Hava Durumu

Bozbey'den Sönmez Medya'ya ziyaret

Yaklaşan yeni yıl öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sönmez Medya çalışanlarıyla bir araya geldi. Yerel seçimlere ilişkin de konuşan Bozbey, "Seçime nereden girersek girelim, kazanacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bozbey'den Sönmez Medya'ya ziyaret

BOZBEY'DEN SÖNMEZ MEDYA'YA ZİYARET

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni yıl öncesi Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Bozbey'i, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile Bursa Hakimiyet Gazetesi ve As TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. As TV çalışanları ile bir araya gelen Bozbey, yeni yıl öncesi iyi dileklerini ileterek, medya çalışanlarına çeşitli hediyeler verdi.

BOZBEY: KAZANACAĞIZ

2019'da gerçekleşecek olan 31 Mart yerel seçimlerinden dolayı yoğun bir döneme girildiğini belirten Bozbey, bu konuda basının büyük bir rolü olduğunu vurguladı.

Önemli bir sürece girildiğinin altını çizen Bozbey "Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yola çıktıklarını ve nereden yola çıkılırsa çıkılsın kazanacaklarını ifade etti. Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının ise 4 ocak 2019 Cuma günü parti merkezinde açıklanacağını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.