Hava Durumu

Bozcaada'da skandal görüntüler! Belediyeden bir açıklama daha yapıldı

Bozcaada'da turizm magandalarının ortaya çıkardığı skandal manzara sosyal medyada da tepki çekti. Parti yapan bir grubun geride bıraktıklarını çekip paylaşan belediye yetkilileri "Nasıl, parti güzel miydi? Yazık, çok yazık..." diye isyan etti. Öte yandan Bozcaada Belediyesi'nden bir açıklama daha yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2021 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2021 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bozcaada'da skandal görüntüler! Belediyeden bir açıklama daha yapıldı

Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar bayram tatili ile beraber Ege ve Akdeniz kıyılarına akın etmeye başladı. Normalleşme sürecindeki ilk uzun tatil fırsatını değerlendirmek isteyenler turizm bölgelerinde yoğunluk oluşturuyor.

Oteller, tesisler, kamp alanlarında boş yer kalmadı. Kapasitesinin çok üzerinde misafir ağırlayan bölgelerden, 'istenmeyen' görüntüler de geliyor. Çanakkale'ye bağlı Bozcaada'da bayram tatilinin henüz başında isyan ettiren bir görüntü kaydedildi.

Bozcaada Belediyesi'nin yaptığı paylaşımda, sahilde eğlenen bir grubun geride bıraktığı 'manzara' gözler önüne serildi. Çöplerin ve kırık şezlongların olduğu görüntüler, Bozcaada Belediyesi'nin Twitter hesabından "Nasıl, parti güzel miydi? Yazık, çok yazık..." notuyla paylaşıldı. Görüntülerdeki 'vurdumduymazlık' sosyal medyada da tepki çekti.

BOZCAADA BELEDİYESİ'NDEN BİR AÇIKLAMA DAHA!

Bozcaada Belediyesi'nden yapılan yeni açıklamada ise, "İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hem belediyemiz hem de halktan gelen tüm bilgiler ışığında bu işin sorumlularını tek tek tespit etmekte ve en ağır şekilde idari cezalandırma işlemlerini titizlikle uygulamaktadır." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.