Hava Durumu

Bozuk sistemde hak arayacağız

Bursaspor Teknik Direktörü, TFF'nin bu sezon hemen her platformda birçok kez değişikliğe gittiğini, ancak haklarının yenmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2012 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2012 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bozuk sistemde hak arayacağız
Emrah GÜLER

Genç teknik adam, Süper Finali lider bitirmek, Türkiye Kupası’nı da kazanmak istediklerini kaydetti.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'nun uyguladığı sistemle ilgili ilk kez bu kadar sert çıkış yaptı. Sağlam Süper Final ve Türkiye Kupası'nda uygulanan sistemden yakındı ve "Bu bozuk sistemde, biz birinci olursak final grubunun dördüncüsü ile maç oynamayacağız. Bir taraftan da Allah göstermesin aksi durum sonucunda buradaki hakkımızı bize vermeyen bir ortam var. Baraj karşılaşması oynanmayacak diye açıklandı. Ortada bizim açımızdan sıkıntılı bir durum var. Ama biz grubu birinci bitirerek prestij açısından Bursaspor'a bir final getirmeyi amaçlıyoruz. Sıralama primleri var, bundan da en üst düzeyde faydalanıp, hem maddi hem de manevi kazanç elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

ROTASYON OLABİLİR
Sağlam, İstanbul Belediye karşılaşmasının final niteliğinde bir mücadele olacağını bildirdi. Takımda eksik futbolcunun bulunmadığının altını çizen başarılı teknik adam, Serdar Aziz'in cezasının sona erdiğini, ve genç futbolcudan faydalanacağını kaydetti. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Rotasyon olacak mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Olabilir. Süper final ile Türkiye kupası maçlarında değişimi çok olumlu kullandık ve oyuncularımız bizleri mahcup etmediler. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da aynı anlayışı ortaya koyacaklardır."




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.