Hava Durumu

Braga - Porto maçında yürek burkan sakatlık! Ambulansı...

Portekiz Kupası'nda Braga ile Porto arasında oynanan yarı final ilk maçında Bragalı David Carmo kötü bir sakatlık yaşadı. Carmo'nun sağ ayak bileği kırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2021 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2021 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Braga - Porto maçında yürek burkan sakatlık! Ambulansı...

Braga ile Porto arasında oynanan Portekiz Kupası yarı final ilk maçında ev sahibi ekipten David Carmo, mücadelenin 68. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Porto atağında Luis Diaz'ı durdurmak isteyen Carmo, sol çaprazdan topa vuran Diaz'ın devamında ayak bileğine basmasıyla acı içinde yerde kaldı.

David Carmo'nun ayağının halini gören futbolcular acil şekilde sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından David Carmo ambulans ile hastaneye götürüldü. Çim zeminde hareket etmekte zorlanan ambulansı Bragalı ve Portolu futbolcular iterek sahadan çıkarmaya çalıştı. Ambulansı iten futbolcular içinde Porto forması giyen eski Beşiktaşlı Pepe de yer aldı.

David Carmo'nun ayak bileğinin kırıldığı açıklanırken buna sebep olan Luis Diaz ise kırmızı kart gördü. Braga - Porto maçı ise 1-1 sona erdi. Finale çıkan takımı rövanş mücadelesi belirleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.