Hava Durumu

Bregovic konserinde Taksim sesleri

Balkan müziğinin usta ismi Goran Bregovic’in ‘52’nci Uluslararası Bursa Festivali’nde verdiği konser öncesi 45 dakika gecikmeli başlanmasını alkışlarla protesto eden seyirciler, Taksim Gezi Parkı’ndaki protestolara da destek vermek için ‘Her Yer Taksim. Her Yer Direniş’ sloganı attı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2013 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2013 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bregovic konserinde Taksim sesleri

52’nci Uluslararası Bursa Festivali’nin konuklarından olan dünyacı ünlü müzisyen Goran Bregovic Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda müzik severlere konser verdi. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı konser teknik arıza nedeniyle 45 dakika geç başlayınca seyirciler tarafından alkışlarla protesto edildi.

Seyirciler daha sonra Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemlere destek vermek için ‘Her Yer Taksim. Her yer Direniş’ sloganları attı. Gecikmeli başlayan konserde ekibi ile birlikte sahneye çıkan Goran Bregovic, gecikmeden dolayı özür dileyerek seyircileri selamladı. Seyircilere Türkçe bilmediğini ve tekrar Bursa’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Bregovic daha sonra ‘Gas Gas’ şarkısıyla başladığı konser boyunca 'Wedding and Funeral Band' albümü ve 'Çingeneler Zamanı' filminin müziklerini hayranları için seslendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.