Hava Durumu

Brezilya kupaya ağlaya ağlaya veda etti

Brezilya, Copa America çeyrek finalinde Paraguay'a penaltı atışları sonucunda yenilerek, son dönemde yaşadığı hayal kırıklıklarına bir yenisini daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2015 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Brezilya kupaya ağlaya ağlaya veda etti
Ev sahipliğini yaptığı 2014 Dünya Kupası yarı finalinde Almanya'ya 7-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan Brezilya, şampiyonluk hesaplarıyla gittiği Copa America'da da hüsrana uğradı.

Şili'de düzenlenen şampiyonanın çeyrek finalinde Paraguay ile karşılaşan Sambacılar, normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışları sonucunda 4-3 kaybederek elendi.



BREZİLYA'YI DERLIS GONZALEZ BİTİRDİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Brezilya, 15. dakikada Robinho ile 1-0 öne geçti. 72. dakikaa Thiago Silva'nın ceza sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu penaltı kazanan Paraguay, atışı kullanan Derlis Gonzalez'in golüyle skoru 1-1'e getirdi.



90 dakikanın ardından geçilen penaltı atışlarında Brezilya'dan Ribeiro ile Douglos Costa, Paraguay'dan da Roque Santa Cruz, atışları gole çeviremedi. Son penaltıda topun başına, normal sürede Paraguay'ın beraberlik golünü atan Derlis Gonzalez geldi. Derlis Gonzalez kaleciyi bir kez daha avladı ve Paraguay'ı yarı finale taşıdı.

Copa America'da yarı final eşleşmeleri şöyle:

Arjantin-Paraguay
Şili-Peru
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.