Hava Durumu

Bridgerton'u sevdiyseniz bu dizilere bayılacaksınız

Netflix'in son döneme damga vuran dizilerinden biri olan Bridgerton, çok kısa sürede on milyonlarca kişi tarafından izlendi. Bir oturuşta Bridgerton dizisini izlediyseniz biraz boşluğa düşmüş olabilirsiniz. O zaman Bridgerton'u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz...

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bridgerton'u sevdiyseniz bu dizilere bayılacaksınız

Netflix'in Shonda Rhimes imzalı dönem draması, çok kısa sürede yakaladığı izlenme oranıyla hızlı bir şekilde popülaritesini yükseltti. Cüretkar sahneleriyle dünya basınında çok konuşulan dizi, Regency dönemi İngiltere'sinde geçiyor. Bridgerton dizisinin ilk sezonu, Anthony'nin kız kardeşi Daphne ile en yakın arkadaşı Hastings Dükü Simon Basset arasındaki romantizm etrafında dönüyor. Kitaplara dayanan aşklara gelince, 'Bridgerton', 1800'lerin başlarındaki sosyal normlar hakkında ince bir anlatım sağlayan ve onu zekice aktaran, eğlenceli ve seksi bir drama.

Dönem dramaları sevenler için eğlenceli bir anlatım sunan Bridgerton dizisini izleyip bitirdikten sonra izleyecek yeni bir şeyler bulamadıysanız sizler için harika bir liste hazırladık. Çünkü, Bridgerton'u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz...

EN İYİ DÖNEM DİZİLERİ

Poldark

Empress Ki

Downton Abbey

Reign

The Spanish Princess

Harlots

Outlander

Gentleman Jack

Gran Hotel

Versailles

Muhteşem Yüzyıl

En İyi Dönem Dizileri

Downton Abbey

Julian Fellowes tarafından yaratılan dizi, 20'nci yüzyıl başlarında geçen İngiliz dönem dizisi Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatını konu alıyor.

Empress Ki

Güney Kore yapımı Empress Ki, bir kadının aşk, savaş, politika ve ulusal sadakatin zorlu yollarından geçerek Çin'in Yuan hanedanlığında güçlü bir imparatoriçe olması ve sonrasında yaşananları anlatıyor.

Gentleman Jack

1800'lü yıllarda geçen Gentleman Jack, Anne Lister''ın gerçek hayat hikayesinden televizyona uyarlandı.

Gran Hotel

Gran Hotel, Carlos Sedes tarafından yönetilen ve Yon González ve Amaia Salamanca'nın oynadığı bir İspanyol drama televizyon dizisidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.