Hava Durumu

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in transferinin devre arasında gerçekleşmesi için QPR ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuyla sağlık kontrollerinin ardından 4.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2021 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2021 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de!

Sarı lacivertliler, Bright Osayi-Samuel'in devre arasında takıma katılması konusunda Queens Park Rangers ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Mesut Özil ve Attila Szalai'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrılacak olan Diego Perotti'nin yerini Bright Osayi-Samuel ile doldurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten Bright Osayi-Samuel transferiyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, daha önce sözleşmesi 2021-2022 sezonundan başlamak üzere kendisiyle anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in transferinin 2020-2021 sezonu devre arasında gerçekleşmesi için oyuncunun kulübü Queens Park Rangers ile anlaşmaya varmıştır.

Bright Osayi-Samuel, İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4,5 sezonluğuna renklerimize bağlayan sözleşmeye imza atacaktır."

Her iki kanatta da oynayabilen Nijeryalı futbolcu bu sezon 23 maçta 3 gol, 3 asist üretti.

Nijeryalı, bu sezon 56 kezle Championship'te en fazla çalım atan futbolcu.

Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde oyuncunun transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Bright Osayi-Samuel önemli bir oyuncu, erken gelmesini istiyorduk ama bize sunulan şartları kabul edemeyiz. O tarz bir kanada ihtiyacımız var." şeklinde konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.