Hava Durumu

Bruno Fernandes, RealFevr elçisi oldu

RealFevr, resmi futbol videoları pazarının lansmanını yaptı. Son olarak lansman elçisi ilan edilen Bruno Fernandes'in yanı sıra Angel Di Maria, James Rodriguez ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerin de içlerinde bulunduğu bir çok yıldız isimden ikonik anların olduğu futbol videoları, üç farklı paket halinde satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bruno Fernandes, RealFevr elçisi oldu

Portekiz merkezli kripto para uygulamasına sahip fantezi futbol ve teknoloji şirketi RealFevr, bazı dünya yıldızı futbolculara ait nadir ve benzersiz anları NFT olarak satın alıp takas edilebilecek bir modeli hayata geçiriyor. Bu kapsamda Manchester United'ın yıldız futbolcusu Bruno Fernandes, şirketin lansman elçisi olarak ilan edildi.

Bruno Fernandes, Angel Di Maria, James Rodriguez ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerin de içlerinde bulunduğu bir çok yıldız isimden ikonik anların olduğu futbol videoları RealFevr tarafından dünyanın ilk resmi biriktirilebilir videolar olarak sunuluyor. Resim olarak lisanslanmış bu toplanabilir futbol videosu içerikleri, üç farklı paketten birini satın almak isteyenler için şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu.

2015 yılında kurulmuş, 2,5 milyondan fazla indirmeye, 1,2 milyon kayıtlı kullanıcıya ve 10 ulusal lige, 3 uluslararası kulüp müsabakasına ve önde gelen 5 Avrupa ligine sahip olan fantezi futbol uygulamasına sahip bir şirket olan RealFevr'in lansmanını yaptığı resmi futbol videolarında pazarındaki ürünlerinde 500'ün üzerinde yıldız futbolcudan goller, asistler, çalımlar ve kurtarışları da içeren paketler yer alacak.
RealFevr CEO'su Fred Antunes konuyla ilgili yaptığı açıklamada "cryptoslam.io'dan gelen verileri göre spor NFT pazarı geçtiğimiz aylarda 700 milyon dolarlarda bir iş hacmiyle temsil edildi. Stratejimiz sadece bu pazarın bir kısmını ele geçirmek değil; daha çok insanın blokchain teknolojisinin ve bu dünyanın sunduğu fırsatların farkına varmasını sağlamak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.