Hava Durumu

BSMMMO'da seçim günü

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) üyeleri yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2013 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2013 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BSMMMO'da seçim günü

Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde sabah 09.00'da başlayan seçimler 17.00'da sona erecek. 4 bin 24 üyesi bulunan  BSMMMO'da, üyeler seçimlere yoğun ilgi gösterdi.

Başkan adayları Ali Nazım Tekelioğlu, Ahmet Hikmet Sönmez ve Ali Özbek, oy kullanmak için gelen üyeleri seçimin yapılacağı salon kapısında karşılayıp tek tek tebrik etti. Seçim sonunda yeni seçilecek BSMMMO başkanı 3 yıllığına görevinin başına geçecek.

Seçimlerde yönetim kuruluna 7, denetim kuruluna 3, disiplin kuruluna 5 kişinin seçileceği seçimlerde 57 tanede TÜMMOB üst birlik genel kurul delegesi seçilecek.

Başkan Adayı Tekelioğlu, "Ben demeçlerimde, çeşitli televizyon programlarında düğün günümüze buyurun gelin dedim. Bu düğün günümüzü bugün gerçekleştiriyoruz. 3 aydır yoğun seçim atmosferinden geçtik. Meslektaşlarımıza son söz olarak ne olur bizi düğün günümüzde yalnız bırakmayın demiştik ve bu mesajımız meslek taşlarımız tarafından iyi algılandı. Şuana kadar yoğun bir talep ve yoğun katılım var” dedi.

Başkan adayı Ahmet Hikmet Sönmez ise, üyelerin çağdaş bir tercih yapacağını ifade etti.

Seçimlerin neşeli geçtiğine dikkat çeken Ali Özbek, "23 yıllık serüvende ilk defa karşımıza farklı konsepte ekip çıktı. Tahsilat probleminin ve siyasallaşmanın olmadığı gelir adaletinin olduğu meslektaşlarımızın yıpratılmadığı cezalarla dövülmediği bir dönem için adayız. İnşallah bu problemleri çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.