Hava Durumu

BTK'nın engellediği İstanbul Bilişim yeni site açtı!

Binlerce ürünün piyasaya kıyasla çok daha uygun fiyata listelendiği İstanbul Bilişim'den sipariş veren kullanıcıların ürünlerini teslim alamaması ve para iadelerinin gerçekleşememesi sonrasında büyük bir kriz ortaya çıkmıştı. Bizim de şirket yetkilileri ile röportaj yaptığımız ve daha sonrasında konkordato kararını duyurduğumuz İstanbul Bilişim'in internet sitesi için erişim engeli kararı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTK'nın engellediği İstanbul Bilişim yeni site açtı!

İstanbul 5. Sulh ve Ceza Hakimliği tarafından verilen bu karara rağmen İstanbul Bilişim'in yeni bir site açarak (istanbul-bilisim.com) ürün satışına devam etmesi herkesi şaşırttı. Kısa süre içerisinde bu adresinde engellenmesi bekleniyor.

BTK engelledi! İstanbul Bilişim'e dikkat!

Bu kapsamda istanbulbilisim.com adresine girenler şu uyarı ile karşıya kalıyor;

"istanbulbilisim.com hakkında; İstanbul 5.Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen 28/07/2020 tarih ve 2020/2984 D.İş sayılı karara istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır."

istanbul-bilisim.com adresine yönlendiriliyor!

Ancak yukarıda belirttiğimiz gibi İstanbul Bilişim tarafından yeni bir alan adı satın alınmış ve oraya yönlendirme yapılmış. Bu nedenle şirketin internet sitesine girmek istediğinizde erişim yasağı uyarısı ile karşı karşıya kalmak yerine istanbul-bilisim.com adresine doğrudan yönlendirilme ihtimaliniz yüksek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.