Hava Durumu

BTS üyesi ismi en çok aranan K-pop yıldızı oldu

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in en popüler üyesi Jungkook, hem grubundaki diğer üyeleri hem de diğer K-pop yıldızlarını geride bırakarak Google aramalarında öne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTS üyesi ismi en çok aranan K-pop yıldızı oldu

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS ve onun en popüler üyesi Jungkook, 2020'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor ve bu açıdan Google aramalarında öne çıkmaları şaşırtıcı değil. Independent'in Metro'dan aktardığı habere göre Jungkook, Google'da ismi en çok aratılan K-pop yıldızı oldu. Jungkook, People'ın 2020'nin "Uluslararası En Seksi Erkek" unvanına da layık görülmüştü.

Twitter'da Kpop Idol Chart'ın hazırladığı listede 100 K-pop yıldızı popülaritelerine göre sıralandı. Bahsi geçen hesap Google verilerini inceledi ve sıralamayı ona göre hazırladı. Listede birinci sırada oturan Jungkook'u sırayla BTS'in diğer üyeleri V, Jimin ve Suga izledi. Öte yandan bir diğer ünlü K-Pop grubu BlackPink'in üyesi Lisa 5. sırada yer aldı.

Listenin 6. sırasında IU yer alırken, BTS'ten Jin 7. sırada, BlackPink'ten Jennie de 8. sırada bulunuyor. Bununla birlikte listenin ilk 10'unu BTS'in diğer üyeleri RM ve J-Hope tamamladı. İlk 10'un altında yer alan isimler arasında Exo, Miss A, Red Velvet'ten de yıldızlar yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.