Hava Durumu

BTSO Başkanı Burkay'dan Bursaspor'a 100 bin liralık destek

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur'un ziyaret ettiği BTSO Başkanı İbrahim Burkay'dan "Ayağa Kalk Bursa" kampanyasına 100 bin liralık destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO Başkanı Burkay'dan Bursaspor'a 100 bin liralık destek

Bursaspor'da 2. Başkan Emin Adanur'un ziyaret ettiği Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'dan Bursaspor'a destek geldi.

İŞ DÜNYASINA DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Burkay, "Değerli Bursaspor Kulübü ekip lideri Emin Adanur, ziyaretimize gelerek Bursaspor için gerçekleştireceği projeleri paylaştı. Tüm şehrin sahiplendiği 'Ayağa Kalk Bursa' hatıra forma kampanyasına ben de katkıda bulundum. Bursa iş dünyası kuruluşlarımızı ve tüm iş insanlarımızı da kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Şampiyonluk yolunda her zaman olduğu gibi Bursasporumuzun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

BURKAY'DAN 100 BİN TL'LİK DESTEK

Öte yandan Bursaspor Kulübü de, Başkan Burkay'ın 100 bin lira değerinde hatıra forması aldığını açıklayıp, kendisine teşekkür etti.Yapılan açıklamada "Ayağa Kalk Bursahareketine 100.000 TL değerinde hatıra forması alarak bireysel katkıda bulunan BTSO Başkanımız İbrahim Burkay'a teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

EMİN ADANUR'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur ise, görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""BTSO Başkanımız İbrahim Burkay Bey'i ziyaret ettik. Muhteşem bir görüşme geçti, Bursaspor'un ayağa kalkması için Başkan elinden geleni yapacak. İbrahim Burkay'ın farkını göreceksiniz ve bu dönemde Başkan mücadelemizin en ön saflarında yer alacaktır." dedi.

İLK MAÇTA 20 BİN BAYRAKLIK DESTEK

Adanur ayrıca, "Başkan Burkay'ın camiamızı hareketlendirecek çok ince ve güzel bir sürprizi var. İlk maç 20 bin adet Bursaspor bayrağı yaptırarak koltuklarımıza asacak. Kendisine BÜYÜK BURSASPOR CAMİASI olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.