Hava Durumu

BTSO'da peş peşe istifalar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman'ın istifa etmesinin ardından, 2 yönetim kurulu üyesi de görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'da peş peşe istifalar
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman'ın istifa etmesinin ardından, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Emin Akça ve Şakir Umutkan da görevinden istifa etti.

Yönetim kurulu üyesi Emin Akça yayınladığı yazılı açıklamada, "17-25 Aralık operasyonlarıyla paralel devlet yapılanması olduğunu anladığımız cemaat görünümlü ihanet odağının 15 Temmuz 2016 gecesi kalkıştığı kanlı cunta girişimi bir terör örgütü olduğunu da ortaya koymuştur. İnançları gereği kazandığını ihtiyaç sahipleriyle paylaşma; insanlarımız arasındaki dayanışmayı artırmaya katkıda bulunma felsefesi ile iyi niyetli birçok kişi gibi bu grubun çeşitli faaliyetlerinde yer aldım. Ta ki yukarıda da belirttiğim cemaat görünümlü paralel yapı organizasyonunun gerçek yüzünü görene dek. 17 Aralık’ta paralel devlet yapılanması eliyle hükümetimize karşı girişilen darbe teşebbüsünden bu yana söz konusu yapı ile doğrudan ya da dolaylı olarak hiçbir ilişkim kalmamıştır. Bu noktada yaptığım değerlendirme doğrultusunda gurur ve mutlulukla görev yaptığım Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meclis Üyeliği görevlerimden yapılan spekülasyonlara son vermek, kurumlarımızı ve çok değerli çalışma arkadaşlarımı yıpratmamak adına ayrılma kararı aldığımı belirtmek istiyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.