Hava Durumu

BTSO'dan FOTOFEST'e destek

Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun ilk fotoğraf festivali olan 'Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'ne (FOTOFEST)', Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bu sene de destek verecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2012 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2012 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'dan FOTOFEST'e destek
FOTOFEST'e emek veren Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi ve FOTOFEST Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Ceyhun İrgil ile Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker'i makamında ziyaret etti.

Parseker, sosyal fayda kuruluşu olan BTSO'nun Bursa'nın yararına olacak her türlü çalışmanın içerisinde olduğunu ve olacağını ifade etti. FOTOFEST'in kentin tanıtımına büyük katkı sunacağını vurgulayan Parseker, festivalin her sene çıtayı yükselterek yoluna devam etmesi gerektiğini belirtti, BTSO'nun gereken desteği her zaman vermeye hazır olduğunu da dile getirdi.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ise, FOTOFEST sayesinde Bursa'nın ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtılmaya çalışıldığını söyledi. Bursa Kent Konseyi'nin çok ortaklı çalışma kültürünü benimsediğini söyleyen Keskin, kent dinamiklerinin en önemli kuruluşlarından olan BTSO ile işbirliğinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Bursa Kent Konseyi ve FOTOFEST Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil, festivalin ekonomik bütçesiyle kentin tanıtımına büyük katkı sunduğunu dile getirdi. Elde edilen fotoğrafların sosyal sorumluluk projesi olan 'Griye Veda Renklere Merhaba' projesi kapsamında kamu kurumu binalarına asılmaya başladığını hatırlatan İrgil, her yıl düzenlenecek olan festivalle kentin fotoğrafın merkezi olabileceğini kaydetti.

İlhan Parseker'e Büyükşehir Belediyesi'nin yayını olan "Bursa Kütüğü" ve FOTOFEST'te sergilenen bir fotoğraf hediye edildi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.