Hava Durumu

BTSO'dan Vali Harput'a teşekkür

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, Merkez Valiliğine atanan Şahabettin Harput’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'dan Vali Harput'a teşekkür

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, 6 yıl Bursa Valisi olarak görev yapan ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Şahabettin Harput’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Burkay, görev süresi boyunca Bursa için gönülden çalışan Şahabettin Harput’a teşekkürlerini sunarak “Bursa’nın sadece mülki amiri olmakla kalmadınız; kültürel, turistik ve tarihi tanıtım görevini de üstlenerek birçok başarılı proje gerçekleştirdiniz. Klasik vali tanımını değiştirecek işlere imza attınız ve biz görev süreniz boyunca sizden çok şey öğrendik. Bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm hizmetler için Bursa iş dünyası adına size teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

"BURSA'NIN TURİZM ELÇİSİYİM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahabettin Harput, “Bursa’nın sadece valisi olarak değil aynı zamanda turizm elçisi olarak da çalışmaya gayret ettim. Bursa Valiliği görevini yürütmek benim için büyük bir onurdu. Halkımızdan aldığımız güçle bu güzel kentimizi her anlamda dünyanın sayılı kentlerinden biri haline getirmeye çalıştık. Bursa’yı çok seviyorum ve her fırsatta da gelmeye çalışacağım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.