Hava Durumu

BTSO üyelerine büyük kolaylık

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın işlemleri hızlandırmak için Şehreküstü Meydanı'nda açtığı temsilcilik ofisi, özellikle şehir merkezinde faaliyet gösteren BTSO üyelerinin yüzünü güldürdü. Başta ticaret sicil ve oda sicil işlemleri olmak üzere pek çok işlemin yapıldığı temsilcilikte üye aidatları da ödenebiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2012 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2012 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO üyelerine büyük kolaylık
Açılışı 6 Haziran 2012 tarihinde BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Meclis Başkanı İlhan Parseker ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından yapılan BTSO Temsilcilik Ofisi'nde; başta ticaret sicil ve oda sicil işlemleri olmak üzere pek çok işlem yapılıyor. Üyeler ayrıca aidatlarını da burada ödeyebiliyor.

MUHASEBECİYE RAHAT NEFES
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mesut Topçu, hizmetlerin hızlandırılması için hem üyelerin hem de onlar adına işlem yapan muhasebeci ve mali müşavirlerin zaman tasarrufu sağladığını belirterek, temsilcilik açılması kararını övdü. Topçu, "Çok güzel bir adım. BTSO yönetimi doğru bir karar vermiştir. Bir süredir üyelerden bu talep geliyordu. Bundan sonraki adım olarak da daha fazla işlemin temsilcilikte yapılmasının sağlanması memnuniyeti artıracaktır" dedi.

TEPKİLER OLUMLU

Uzun yıllardır Kozahan, Kapalıçarşı Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve dolayısıyla bölgenin nabzını tutan BTSO Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Erdinç Şentürk de; BTSO Temsilcilik Ofisi'nin açılmasıyla ilgili çok iyi geri bildirimler aldığını belirterek, şunları kaydetti: "BTSO Meclisi'ne girdiğim tuhafiye ve manifatura ticareti yapanların kayıtlı olduğu 63. komite olarak bu temsilciliğin açılması için girişimlerimiz oldu. Üyelerimizden çok yoğun talep geliyordu. Çoğu, bir yetki belgesi almak için yarım gününü harcamak zorunda kaldığını söylüyordu. BTSO Yönetimi'ni bu isabetli kararı için kutluyorum. Ofisin bölgedeki üyeler ve muhasebeciler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başladığını görüyoruz. Çok teşekkür ediyoruz."

ESNAFA YARADI

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Platformu Başkanı Bülent Erginal da, bölgede faaliyet gösteren esnaf açısından temsilciliğin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Geçmişte de bölgedeki esnafın daha hızlı işlem yapabilmesi adına BTSO'dan bu yönde taleplerimiz olmuştu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, temsilcilik binası ile kente de ticaret erbabı üyelerine de yakınlaşmıştır. Bölgeye çok faydalı olacağına inanıyorum. Biz de sayıları çoğunluğu BTSO üyesi olan üyelerimize duyurmaya çalışıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

ZAMAN KAYBINA SON

Kozahan Dernek Başkanı Hasan Tunçman da, Oda'nın şehir merkezine uzak olmasının geçmişte büyük zaman kaybı yarattığını dile getirerek, "Kozahan'daki üyelerimizn her birinde 1-2 personel istihdamı söz konusu. Temsilcilik açılmadan önce bir evrak için BTSO Merkez Binası'na gidilmesi büyük zaman kaybı yaratıyordu. Şimdi temsilcilik bize çok yakın ve işler çok daha kısa sürede bitecektir. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi'ne teşekkür ederiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.