Hava Durumu

BTT nedir? Bittorent Coin...

BTT, son günlerde gösterdiği artış ivmesiyle pek çok kripto para yatırımcısının iştahını kabarttı. Tron blok zinciri çevresinde oluşan Bittorent, dosya paylaşım protokollerinden birisidir. Bittorent protokolu, bir nevi torrent istemcilerine güç veren bir ağdır. BitTorrent Hızı, BitTorrent Dosya Sistemi, DLive gibi uygulamalar BTT coin etrafında güçlendirilmek istenmektedir. Peki, BTT nedir? İşte, kısa ve öz bilgiler

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTT nedir? Bittorent Coin...

BitTorrent ya da BTT coin, kullanıcı sayısına göre dünyanın en büyük merkezi olmayan dosya paylaşım protokollerinden biridir. BitTorrent eşler arası protokol, Temmuz 2001'de piyasaya sürülen Bram Cohen tarafından icat edildi ve o zamandan beri dünya çapında kullanılan torrent istemcilerini güçlendirdi.

BitTorrent belirteci, Tron blok zincirindeki bir TRC-10 belirtecidir . BTT belirteci , mevcut BitTorrent ağında ağ oluşturma, bant genişliği ve depolama kaynakları için belirteç tabanlı bir ekonomi oluşturmayı amaçlamaktadır. Örneğin, ağ katılımcılarının "bant genişliği ve depolama paylaşımının değerini yakalaması" için bir yol sağlamaya çalışır.

BTT tarafından desteklenen merkezi olmayan uygulamalar arasında BitTorrent Hızı , BitTorrent Dosya Sistemi , DLive bulunur ve diğerleri belirteci desteklemeyi planlamaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.