Hava Durumu

Bu acıya yürek dayanmaz

Bursa'da 2 yaşında bir çocuk, 5. kattaki evlerinin balkondan düşerek hayatını kaybetti. 8 yıl önce de 4 aylık çocuklarını kaybeden ailenin, 3 yıl önce aynı apartmanın birinci katındaki dairelerini kiraya verip 5. kata taşındıkları öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2012 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2012 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu acıya yürek dayanmaz

Dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk annesi Handan Güngör, televizyon izleyen 10 yaşındaki çocuğu İrem ve yatağında uyuyan 2 yaşındaki Emir Güngör'ü evde bırakıp Şehit Jandarma Er Selahattin Çırak İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi olan 6 yaşındaki kızı Irmak'ı okuldan almak için evden çıktı. Bu sırada yatağından kalkan küçük Emir, balkona çıktı. Sehpanın üzerine basıp balkonun korkuluklara tutunmak isteyen Emir, asfalta düşerek ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk kurtarılamadı.
8 yıl önce de 4 aylık oğullarını kaybeden İsmail ve Handan Güngör çifti, şimdi de 2 yaşındaki oğullarını kaybetmenin şokunu yaşadı. Çay ocağı işleten babanın askerdeyken dünyaya gelen ilk oğlunu hiç göremediği kaydedildi.

Öte yandan Güngör ailesinin, 3 yıl önce birinci kattaki evlerini kiraya verip aynı apartmanın 5. katına taşındıkları ortaya çıktı.

Mahalle sakinlerinden Nazım Akıncı, dün akşam saatlerinde sokakta kamyonuna eşya yüklerken bir çocuğun balkondan düştüğünü gördüğünü anlatarak, "Sesler üzerine arkamı döndüm. Bir çocuk kanlar içinde yerde yatıyordu. Kimse çıkmayınca hemen durumu 112'ye bildirdik. Olay yerine iki ayrı ambulans geldi. Annesi okula diğer çocuğunu almaya gitmiş" diye konuştu.

Güngör'ün diğer komşusu ise olaydan hemen sonra eve gelen anneyi araçla hastaneye götürdüklerini söyledi.
Küçük çocuğun cenazesi Turanköy'deki aile kabristanında toprağa verildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.