Hava Durumu

"Bu bir iş kazası"

Timsah'ın yeni transferi Tayfur Bingöl, Eskişehirspor karşısında yenilmelerine rağmen başlarının dik olduğunu ve bu sonucu bir iş kazası olarak kabul ettiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bu bir iş kazası"

ANKARA'DA TELAFİ EDERİZ

Sözleşme imzalamasının ardın- dan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in banko oyuncuları arasında kendisine yer bulan Tayfur Bingöl Eskişehirspor yenilgisinin ardından Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. deneyimli futbolcu Bursaspor olarak başlarının dik olduğuna değinerek, "Kesinlikle üzgünüz. Netice itibariyle biz Bursaspor'uz. Başımız dik. Güçlüyüz. Bu maç bitti. Bu maçı ufak bir kaza olarak adlandırabiliriz. Osmanlıspor maçı bizim için çok önemli. Oradan üç puan alıp liderlik yarışımızı en güzel şekilde devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

TRİBÜNLERİMİZ EFSANEYDİ

Bursaspor'da tam bir aile ortamı bulduğuna değinen Tayfur, "Camiaya teşekkür ediyorum. Geldiğim günden bu yana başkanımız, yönetim, teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez, hocanın ekibi çok sıcak karşıladı. Gerçekten çok güzel bir ailenin içine geldim. Yabancılık çekmedim. İnşallah böyle de devam edecek." dedi. Taraftara da teşekkür eden deneyimli futbolcu, "Aramızda da efsane olduklarını konuştuk. Bu maça çok ayrı bir motivasyonla gelmişlerdi. Hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz bu ligde kesinlikle şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.