Hava Durumu

Bu borcun altından kalkamayız!

Divan Kurulu'nda Bursaspor'un borcunun 35 milyon lira azalarak 447 milyon 757 bin TL olduğu açıklandı. Üyelere seslenen Başkan Mestan, "Yönetim kurulu olarak bu yükün altından kal-kamayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu borcun altından kalkamayız!

HABER | Tolga ÖZTAŞ

ÜYELERE BİLGİ VERİLDİ

Bursaspor Divan Kurulu 2019'daki son toplantısını dün gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki toplantı salonunda yapılan oturumda kulübün ekonomik durumu hakkında üyelere bilgi verildi. Bağımsız Denetleme Kurulu Başkanı Serdar Güllülü yeni seçilen yönetim kurulunun göreve gelişinden itibaren oluşan mali tablonun detaylarını üyelere aktardı. Güllülü kulübün 23 Haziran 2019'da 483 milyon 200 bin TL olan borcunun 27.11.2019 itibariyle 447 milyon 757 bin TL'ye indiğini açıkladı. Güllülü ayrıca denetleme kurulu olarak Genel Kurul'da ibra edilmeyen Ali Ay dönemiyle ilgili yaptıkları inceleme neticesinde mevcut yönetime rapor sunduklarını, bu rapor doğrultusunda yönetimin Ali Ay döneminde yapılan icraatlar sebebiyle konuyu yargıya taşıdığını açıkladı.

FIFA'DAN YAZI GELMEDİ

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, üyelere kulübün durumunu açıkladı. Mestan, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Hedefimiz takımımızın yeniden Süper Lig'e çıkması. Sadece bunu düşünüyoruz. Tahtadaki borçların tamamını kapattık. Gideri azalttık gibi görüyoruz ama biz küçüldük. Bursaspor markasını biz tek başımıza omuzlarımızda taşıyamayız. Bursaspor sadece yönetim kurulunun değil. Yönetim kurulu olarak bu yükün altından kalkamayız. Eksi altı puan algısı oluşturuluyor. FIFA'da görülen davalarda ödememiz gereken rakam 5 milyon 6 milyon arasında. Eksi altı puan silinmesiyle ilgili FIFA'dan yazı gelmedi. Gelir mi? Allah bilir. Ama bu tehlike var. Sezon sonuna kadar böyle bir şey beklemiyoruz. Ama gelmez diye de asla rehavete kapılmıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.