Hava Durumu

Bu fotoğraf gündeme bomba gibi düştü

Sosyal medyada bugün öğleden sonra yayılmaya başlayan Taksim Meydanı'nda kamyona yüklenmiş ağaç fotoğrafları tepkiye yolaçtı. Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesildiği iddiaları yaygınlaştı. Ancak işin aslı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması ile ortaya çıktı. Gezi'den ağaç kesilmedi ancak dikildi..

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2013 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2013 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu fotoğraf gündeme bomba gibi düştü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada "Taksim’e 20 yeni yetişkin ağaç, Cumhuriyet Anıtı çevresi ile gezi parkı havuzlarının çevresine ise 152 bin çiçek dikiliyor" denildi.

Taksim meydanı ve Gezi Parkı çevresinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yaklaşık 1000 kişilik ekibin dün geceden bu yana temizlik çalışması yaptığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Temizlik çalışmalarının yanı sıra Park Bahçeler ve Yeşil Alan Daire Başkanlığı da tahrip edilen yeşil alanları yeniden düzenliyor. Planlanan çalışmalar çerçevesinde ilk etapta Taksim’e 20 yeni yetişkin ağaç, Cumhuriyet Anıtı çevresi ile gezi parkı havuzlarının çevresine ise 152 bin çiçek dikiliyor. Gösteriler sırasında tahrip edilen otobüs durakları, tabelalar, trafik ışıkları, yön levhaları, ilan panoları, trafik kameraları, kaldırımlar da sürdürülen çalışmalar çerçevesinde yenileniyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.