Hava Durumu

Bu gençlerde gelecek var

Küçük Erkekler Futsal Ligi tur maçında İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu, Emek Ortaokulu'nu 6-2 yenerek salondan galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu gençlerde gelecek var

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

HEYECAN SÜRÜYOR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullararası Küçük Erkekler Futbol Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ederken çeyrek finale adını yazdırmayı başaran takımlar da yavaş yavaş belli oluyor. Dün Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan tur maçında İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu, Emek Ortaokulu'nu 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

SON DAKİKADA AÇILDI
Karşılaşmaya hızlı başlayan İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencileri Metehan Civelek (2) ve Batuhan Turan'ın attığı gollerle ilk 10 dakika içerisinde 3-0'lık üstünlük yakaladı. Emek temsilcisi Arda Boran Torun ile bir gol bulmayı başardı ve ilk yarı 3-1 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında Mavi Beyazlı okul Arda Boran Torun ile bir gol daha bulup ümitlense de Siyah Beyazlılar Metehan Civelek, Batuhan Turan ve Talha ile 3 gol daha buldu ve salondan 6-2 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.