Hava Durumu

Bu işte bir terslik var!

2013-2014 sezonundan beri Bursaspor A takım kadrosunda yer alan ve yaklaşık 6 senede 48 maça çıkan Furkan Soyalp Medipol Başakşehir'e imza attı. Yusuf Erdoğan ve Burak Kapacak da Galatasaray ile anılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu işte bir terslik var!

Spor Toto Süper Lig'de 3 sezondur şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Medipol Başakşehir, Bursaspor'la olan sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Furkan Soyalp'i kadrosuna kattı. Turuncu Lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre İstanbul'da dün sağlık kontrolünden geçirilen 24 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Furkan Soyalp, Medipol Başakşehir'in Aziz Eraltay ve Norveçli golcü Fredrik Gulbrandsen'den sonra bu sezonki üçüncü transferi oldu. 2013'te A Takım ile idmanlara çıkmaya başlayan Furkan bu süreçte 48 maça çıkarkan 5 gol atıp 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

EMRE MİLLİ OLDU

Başakşehir'in Furkan Soyalp'i kadroya katmasından sonra Bursaspor cephesinde işlerin farklı olduğu gözlemlendi. 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon sadece ligde sadece 13 maçta 600 dakika forma şansı bulabildi ancak Süper Lig'in zirvesine oynayan bir takıma transfer oldu. Yine geçtiğimiz sezon taraftarlar tarafından performansı beğenilmeyen, 26 maçta görev alan ve 2 gol, 2 asist yapan Yusuf Erdoğan ile 16 maçta 796 dakika forma şansı bulan Burak Kapacak'ın ismi Galatasaray ile anılıyor. Sarı Kırmızılılar ayrıca Bursaspor'da uzun süre sakatlığı sebebiyle oynamayan Emre Taşdemir'i devre arasında transfer edip milli takıma kadar göndermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.