Hava Durumu

Bu işte bir terslik var

Şu ana kadar sadece iki oyuncuyu renklerine katan Bursaspor Yönetimi personeldeki değişime devam ediyor. Kulüple ilişkisi kesilenler kervanına dün de tercümanlar eklendi. Taraftarlar yönetimden bir an önce personel değişikliğindeki radikal hamleleri transferde de göstermesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2013 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2013 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu işte bir terslik var

Bursaspor'da Erkan Körüstan'ın başkanlığa gelmesinin ardından kulüpte yapılan yeni görevlendirmeler dikkat çekerken, transferde henüz somut adımların atılmaması camiada endişe yaratıyor. Yeşil Beyazlı Yönetim şu ana kadar Gaziantepspor'dan Yasin Pehlivan ve Orduspor'dan Şamil Çinaz'la resmi mukavele yaptı. Körüstan ve ekibinin takımı sırtlayacak, tribünleri heyecanlandıracak flaş transferleri yapmama nedeni olarak ise Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı Avrupa'dan men cezalarıyla ilgili UEFA Tahkim Kurulu ve CAS'ın vereceği nihai karar gösteriliyor.

TERCÜMANLAR GÖNDERİLDİ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, sadece personel değişikliğine ağırlık verilmesi dikkat çekici. Bursaspor'la ilişkisi kesilen personellere dün de iki yeni isim eklendi. Süha Sidal, Ersel Uzgur ve İsmail Özdemir'den sonra takımın tercümanları Volkan Çay ve Özgür Naç'ın görevlerine son verildi. Özellikle Batalla, Belluschi ile Pinto'nun tercümanlığını yapan ve Bursalı olan Volkan Çay'ın gönderilmesine Yeşil Beyazlı taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Bursasporlu taraftarlar Erkan Körüstan yönetiminden personelde yapılan radikal hamlelerin takım kadrosunda da gerçekleştirilmesini iple çektiklerini dile getirdi.

BATALLA VOLKAN'I BIRAKMIYOR

Batalla, Volkan Çay için yönetimle masaya oturma kararı aldı. Bursa’daki en yakın dostu ve mesai arkadaşının Bursaspor’daki işine son verilmesine içerleyenve büyük üzüntü duyan Arjantinli yıldız, Volkan Çay’ın göreve dönmesi için yönetim kuruluyla görüşecek. Batalla ile birlikte Belluschi’nin de Volkan’ın kulüpten gönderilmesine hayli üzüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.