Hava Durumu

Bu kampın önemi büyük

Bursaspor'un bugün başlayacak Bolu kampı teknik heyet ve futbolcular açısından büyük önem taşıyor. Takımının başında sezona geç başlayan Mustafa Er Bolu'da bir hafta boyunca oyuncularını fizik, taktik ve mental açıdan lige hazır hale getirmek için çaba gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kampın önemi büyük

Yeşil Beyazlılar lige verilen milli maç arasını 13 Ekim'e kadar Bolu Gerede'de geçirecek.

TFF 1. Lig'de dört haftalık periyodu tamamlayan Bursaspor 4 puan topladı. Sahasında oynadığı Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarını kaybeden Yeşil Beyazlılar deplasmanda Altınordu ve Tuzlaspor karşısında galibiyet ve beraberlik elde etti. Mustafa Er ve öğrencileri oynadıkları dört maçta da ilk golü atan taraf olurken, Adana Demirspor, Giresunspor ve Tuzlaspor maçlarında bu üstünlüğün korunamaması takımdaki tecrübe eksikliği, kısıtlı kadroyu ve savunmada yaşanan sorunları ortaya çıkardı.

BİR SONRAKİ ARAYA KADAR

Teknik direktör Mustafa Er bu nedenle bugün başlayacak Bolu Gerede kampında takımda yaşanan sorunları gidermek için çalışacak. Ligin 9'uncu haftasından sonra başlayacak bir sonraki milli takım arasına kadarki müsabakalara takımını en iyi şekilde hazırlamaya çalışacak genç teknik adam özellikle oyuncuların fizik, taktiksel ve mental açıdan istenilen seviyeye gelmesi için çaba gösterecek. Erkan Kamat yönetimi de oyuncuların takımdaşlık ruhunu yakalaması için Bolu kampına büyük önem veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.