Hava Durumu

Bu kez de etek giyip gümüşçüyü soydu

Rize’de daha önce başına geçirdiği un çuvalı ile fırından para dolu yardım kutusunu çalan sabıkalı 18 yaşındaki E.C., bu kez etek ve beyaz önlük giyerek girdiği gümüşçüden yaklaşık 10 bin lira değerinde gümüş eşya çalıp kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası gözaltına alınan E.C. tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kez de etek giyip gümüşçüyü soydu

Bir süre önce, tanınmamak için başına un çuvalı geçirerek kent merkezindeki bir fırına giren ve içi para dolu yardım kutusunu çaldıktan sonra yakalanıp çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan E.C., yine ilginç bir hırsızlık olayına karıştı.

Dün gece bir işhanına giren ve kuaför dükkanında bulduğu etek ve beyaz önlüğü giydikten sonra yüzüne de maske takan E.C. önce katları gezdi, sonra da zemin katta bulunan  gümüşçü dükkanı önünde yüzündeki maskeyi çıkardı. E.C., sonra camı kırıp işyerine girdi. Yaklaşık 10 bin lira değerinde gümüş eşya çalan E.C., olaydan sonra kaçtı.

Polisin güvenlik kameralarından kimliğini tespit ederek çalıntı eşyayla birlikte gözaltına aldığı E.C., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Kalkandere Cezaevi'ne konuldu. Polis çalıntı eşyayı ise  sahibine teslim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.