Hava Durumu

Bu köy çocuklara taciz haberleriyle çalkalanıyor

Aydın’ın Germencik İlçesi’ne bağlı bir köyde 13 yaşındaki N.E. adlı erkek çocuğun, kendisinden küçük üç erkek çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası köyde gerginliğe neden oldu. Öfkeli köylüler, N.E.’nin ailesinin evi basmaya kalkıştı. Köye gelen jandarmanın sakinleştirmeye çalıştığı köylülere evden çıkan N.E. de babasına ait tüfekle ateş açtı, bir jandarma eri kolundan yaralandı. Köyde 13 yaşındaki F.Ş.’nin de başka bir erkek çocuğa tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2013 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2013 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu köy çocuklara taciz haberleriyle çalkalanıyor

Olay, Germencik İlçesi’ne bağlı bir köyde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre N.E., aynı köyde oturan H.N.Ç. (5), A.M.D. (8) ve O.D.’ye (4) geçen 4 Ağustos’ta cinsel tacizde bulundu. Tacizden kısa süre sonra H.N.Ç. yaşadığı olayı ailesine anlattı. Aile, çocuğu hastaneye götürüp sağlık kontrolünden geçirdi ve Germencik Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulundu.

Jandarma ekipleri olayla ilgili yaptığı soruşturmada 6 yaşındaki H.E.’nin de aynı gün 13 yaşındaki F.Ş. tarafından cinsel tacize uğradığı bilgisine ulaştı. Olayın duyulmasının ardından köylüler, N.E.’nin ailesinin evini basmaya kalkışınca köye gelen jandarma ekibi, güvenlik önlemi aldı öfkeli kalabalığı yatıştırmaya çalıştı.

TÜFEKLE ATEŞ ETTİ, ASKERİ YARALADI

Evlerinin önüne kadar gelen öfkeli kalabalığın dağılmasını isteyen N.E., babasına ait av tüfeğiyle dışarı çıkarak 3 el ateş etti. Ona müdahale eden bir jandarma er, saçmalardan ikisinin sol koluna isabet etmesiyle yaralandı. Germencik Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilen er, taburcu edildi.

Olayla ilgili olarak N.E., babası E.E. ve F.Ş. jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.