Hava Durumu

Bu köyde yıllardır sigara içilmiyor! İşte sebebi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyetini bilen Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kaynarca köyü sakinleri, topluca sigarayı bırakma kararı aldı. Köy muhtarı Hüseyin Şahin, "Cumhurbaşkanımızı dinleyerek sigarayı bıraktık. Köyde 6 senedir sigara içilmiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu köyde yıllardır sigara içilmiyor! İşte sebebi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyeti, Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kaynarca köyündeki vatandaşlara topluca sigara bıraktırdı.

PAKETLERİ CEPLERİNDEN ÇIKARIP ÇÖPE ATTILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyetini bilen Kaynarca köyü sakinleri, büyüklerinin de sözünü dinleyerek yaklaşık 6 yıl önce toplu olarak sigarayı bırakma kararı aldı. Paketleri ceplerinden çıkarıp çöpe atan vatandaşlar, o günden sonra sigaradan uzak durmaya başladı.

"CUMHURBAŞKANIMIZI DİNLEYEREK SİGARAYI BIRAKTIK"

Köy muhtarı Hüseyin Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigara konusundaki hassasiyetlerini bildiklerini, büyüklerinin de sözünü dinleyerek sigarayı bırakma kararı aldıklarını söyledi. Yaklaşık 6 yıldır köylerinde sigara içilmediğini ifade eden Şahin, "Bu köyde yıllardır kimse sigara içmiyor. Dedelerimiz ve babam eskiden sigara içiyorlardı, rahmet etmeden önce bize tembih ettiler, sigaranın hiçbir faydasının olmadığını ve çok zararlı bir şey olduğunu söylediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu konudaki hassasiyetini biliyoruz. Hem büyüklerimizi hem de Cumhurbaşkanımızı dinleyerek sigarayı bıraktık. Köyde 6 senedir sigara içilmiyor. Biz de çocuklarımıza söyledik, onlar da sigara içmiyor" dedi.

Vatandaşlar, sigaranın sağlığa zararlı olduğunu ve herkesin bu bağımlılıktan kurtulması gerektiğini dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.