Hava Durumu

Bu maç çok önemli

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 'Ligin ikinci yarısına iyi başlama adına Malatyaspor maçını kazanmak istiyoruz' dedi. Rakiplerinin güçlü olduğuna dikkat çene Aybaba, 'Bu maç bizim için çok önemlidir' diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maç çok önemli

İYİ OYNUYORLAR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Malatyaspor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında kendilerini zor bir rakibin beklediğini fakat kazanmak istediklerini söyledi. Aybaba, "İyi oynuyorlar, çok iyi hücum yapıyorlar. Bu zaten konumlarından belli. Biz de iyi bir takımız, bakmayın saha içerisinde bir- takım şeyleri çözdük ama sıkıntılar da yaşadık. İyi oynadığımız maçlarda futbol şansı bizim yanımızda olmadı. Hep gelişiyoruz, yeni bir takımız. Bu maç bizim için çok önemli. En azından 23 yapalım, lig ikincisini yenelim, keyifli bir devre arası geçirelim sonra tekrar başlayalım diye düşünüyoruz. Ligin ilk yarısındaki son maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

REVİZYON OLABİLİR

Malatyaspor karşısında kadroda değişikliğe gidebileceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Revizyon olabilir, bakacağız. Şimdi herkes onu sürpriz olarak görüyor ama biz çalıştığımız için bir de maç performanslarına bakıyoruz, hep adil olalım istiyoruz." şeklinde konuştu. Kadro derinliğinden yakınan Samet Aybaba, "Mevcut oyuncularımızdan sakatlarımız vardı. Stancu ayrıldı, Sakho sakat. Bu maçta da ondan yararlanamayacağız. Biz aslında şöyle düşünüyoruz hep; birinci oyuncu değil de hamle yapacak oyuncuda da sıkıntılarımız var. Eğer bu olabilseydi bazı maçlarda oyunda değişik şeyler düşünebilirdik, B planı yapardık." ifadelerini kullandı.

Keyfi olduğunda çalışıyor

Alacakları nedeniyle kulübe ihtarname gönderen Jires Kembo konusuna da görüşlerini paylaşan Samet Aybaba, "Jires keyfi olduğunda geliyor antrenmana, olmadığında tedavi oluyor ne sakatlığı varsa. Böyle götürüyoruz, o bizim futbolcumuz, bize bir saygısızlığı yok. 'Ben çıkayım' diyor 'Çık' diyoruz, 'Çıkmıyorum' diyor, 'Oraya git' diyoruz. Ne yapalım şimdi, yapacak bir şey yok. Değişik bir iş, bu profesyonel bir iş ama o öyle yaklaşmıyor. Biz de elimizden gelen müsamahayı gösteriyoruz ama devre arasında kulübümüz onunla ilgili de herhalde bir yaptırım uygulayacaktır" diye konuştu.

Olcay'ı ben getirdim

Adı Bursaspor'la anılan ve yönetimin ön görüşme yaptığını açıkladığı Trabzonsporlu Olcay Şahan'la ilgili de konuşan Samet Aybaba, "Olcay Şahan için görüşmemiz olmadı. Olcay benim eski futbolcum, Türkiye'ye ben getirdim. Onun transferi ile ilgili Olcay ile herhangi bir şey konuşmadık." sözleriyle kafaları karıştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.