Hava Durumu

Bu maç unutulmaz

Mustafa Gönden Spor Kulübü 11 Yaş Altı Takımı ilk resmi maçında karşılaştığı Nilüfer Yüzüncüyıl Spor Kulübü'nü 5-0 mağlup etmeyi başardı ve siftahı güzel yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maç unutulmaz

FARKLI GALİBİYET

Bursasporlu eski futbolcu Mustafa Gönden'in kurduğu Gönden Spor Kulübü, geçtiğimiz gün ilk resmi karşılaşmasına çıkarak siftah yaptı. Bu sene 11 Yaş Altı, 12 Yaş Altı, 13 Yaş Altı ve 14 Yaş Altı takımları ile akademi liglerinde mücadele edecek olan kulüp, ilk siftahını 11 Yaş Altı takımıyla yaptı. Turuncu Mavili sporcular ilk müsabakalarında Nilüfer Yüzüncüyıl Spor Kulübü'nü 5-0'lık farklı bir sonuçla mağlup etmeyi başararak başlangıcı güzel yaptı.

"VİZYONLU KULÜBÜZ"

Mustafa Gönden Spor Kulübü olarak kulüp tarihindeki ilk karşılaşmalarını oynadıkları için çok mutlu olduğunu belirten Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş eski futbolcu Mustafa Gönden, "Güçlü ve vizyonlu bir yönetim kadrosuyla Bursa futboluna ciddi bir ivme kazandırmayı ve ilerleyen dönemlerde profesyonel bir takımı Bursa'ya kazandırmayı planlıyoruz. 2008 yılında kurulan bir kulübüz. Hedefi olan bireyler yetiştiriyoruz. Bursa bizi izlemeye devam etsin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.