Hava Durumu

Bu maçın şakası yok!

Osmanlı yenilgisiyle camiaya bir kez daha hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, bugün Sivasspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma Beinsports 2'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maçın şakası yok!

PUAN FARKINI ERİTTİ

Süper Lig'de bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla taraftarını kelimenin tam anlamıyla kahreden Bursaspor kendisi için hayati önem taşıyan yine bir final maçına çıkacak. Üst üste kaybettiği puanlarla düşme hattıyla arasındaki puan farkını eriten Yeşil Beyazlılar sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma Beinsports 2'den naklen yayınlanacak.

LE GUEN'İN SON ŞANSI

Yeşil Beyazlar'da oyuncularla birlikte performansında büyük düşüş yaşanan teknik direktör Paul Le Guen'in nasıl bir kadroyu sahaya süreceği merakla bekleniyor. Özlüce'nin kapısını kapatan ve yönetimin isteği üzerine yine kameralar karşısına geçmeyen Fransız çalıştırıcının ilk 11'de tercih edeceği isimler belirsizliğini koruyor. Bu karşılaşmada Bursaspor açısından olası bir kötü sonuç durumunda Le Guen'le yolların ayrılması gündemde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.