Hava Durumu

Bu maçlara yürek dayanmaz!

Bursaspor ligin bitimine kadar oynayacağı tüm maçlara final havasında çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maçlara yürek dayanmaz!

Yeşil Beyazlılar'da ilk hedef önlerindeki 4 maçı kayıpsız geçmek. Bu hedef tutturulursa sonrasında oynanacak 10 maç daha da önemli hale gelecek.

8 MAÇ BURSA'DA

Bursaspor 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak. Özlüce'yi kasıp kavuran koro- navirüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Yeşil Beyazlılar'ı ligin kalan periyodunda birbirinden zor maçlar bekliyor. Bursaspor nefeslerin tutulacağı kalan 14 maçın 8'ini sahasında oynayacak. Yeşil Beyazlılar 6 deplasman maçına çıkacak. 14 maçlık süreçte en dikkat çekici olan kısım Mustafa Er ve takımının önündeki 4 karşılaşma olarak dikkat çekiyor. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan Bursaspor eğer bu dört maçı kazanırsa kalan 10 maçta play-off umutlarını daha canlı tutacak.

KAYIP İSTEMİYOR

Bursaspor 36 puanlı Tuzlaspor'u yendiği takdirde rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e indirecek. Yeşil Beyazlılar bu maçtan sonra kendisinden alt sıradaki rakipleriyle karşılaşacak. Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor ardından Menemen ve Akhi- sarspor'u ağırlayacak. Mustafa Er oyuncularından söz konusu dört maçlık periyottan 12 puan çıkarmaları gerektiğini söyledi. Genç kadro ligin ilkyarısında çıkış yakaladığı dönem son 10 maçlık periyot- ta denk geliyor. Yeşil Beyazlılar ligin ilk yarısındaki son 10 maçtan 20 puan toplayarak 2 puan ortalaması tutturmuş ve iddialı konuma gelmişti.

YİNE LOCADAN YÖNETECEK

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er teknik direktörlük kariyerinin 40'ıncı maçında kulübede olamayacak. Gördüğü dört sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Mustafa Er, Tuzlaspor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak. Mustafa Er bu sezon İstanbulspor'la 3-3'lük eşitlikle biten maçta hakem Direnç Tonusluoğlu tarafından tribüne gönderilmiş ve bir sonraki hafta Eskişehirspor ile oynanılan maçı locadan izlemek durumunda kalmıştı. Eskişehirspor ile yapılan mücadeleyi Bursaspor, 2-1 kazanmıştı.

DÜDÜK KOL'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) TFF 1. Lig'de 21'inci hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre 15 Şubat Pazartesi günü Bursa'da oynanacak Bursaspor Tuzlaspor maçında Yasin Kol düdük çalacak. Kol, bundan önce Bursaspor'un 3 maçını yönetmiş, Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmaların 2'sini kazanıp, diğerini kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.