Hava Durumu

Bu maçlara yürek dayanmaz!

TFF 1. Lig'in 28'inci haftasının son maçında Altay'ı ağırlayacak Bursaspor'da heyecanlı bekleyiş hakim. Yeşil Beyazlılar rakiplerinin kendisinden önce oynayacağı maçlarda elde edeceği sonuca göre formda İzmir ekibinin karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2021 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2021 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maçlara yürek dayanmaz!

TFF 1. Lig'de bitime 7 maç kaldı. 8 Mayıs haftası bitecek ligde Süper Lig'e doğrudan yükselecek ilk iki takım ve play-off hattı son düzlükte şekillenecek.

ZİRVEDE İŞLER KARIŞIK

Hata yapanın telafisinin olmayacağı final maçlarından ilki bu hafta oynanacak. Bursaspor sahasında 5 Nisan Pazartesi günü ligde 3'üncü basamakta yer alan Altay'ı konuk edecek. Son haftaların flaş takımı Altay 4 maçtan 12 puan çıkararak 50 puana yükseldi ve zirvede yer alan Giresunspor ile takipçisi Samsunspor'a bir adım daha yaklaştı. Lider Giresunspor bugün play-off hattındaki barajı oluşturan 6'ncı basamaktaki İstanbulspor'u konuk edecek. Samsunspor da 41 puanla Bursaspor'un 1 puan üstünde yer alan Tuzlaspor'a konuk olacak.

ES ES SÜRPRİZ YAPAR MI?

Yeşil Beyazlılar'ı ilgilendiren bir diğer maç 4'üncü sıradaki Adana Demirspor ile 7'nci basamaktaki Keçiörengücü arasında bugün oynanacak. Bursaspor, Samsunspor ve Giresunspor'un rakipleri karşısında alacağı sonucu bekleyecek. Yeşil Beyazlılar'ın kulağı ayrıca Adana Demirspor-Keçiörengücü maçında olacak. Yarın oynanacak Altınordu-Eskişehirspor maçının skoru da Bursaspor'u yakından ilgilendiriyor. İki hafta önce Adana Demirspor karşısında sahadan bir puanla ayrılan son sıradaki Eskişehirspor'un 5'inci basamaktaki İzmir ekibi karşısında elde edeceği her puan Bursaspor'a avantaj sağlayacak. Bursaspor bu maçlardan çıkacak sonucun ışığında Altay karşısında galibiyet arayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.