Hava Durumu

Bu maçların şakası yok

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat Boluspor maçı öncesi teknik direktör Mustafa Er'le yaptığı görüşmede kendilerine güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Kamat'ın güvenini alan Mustafa Er de futbolcularına Boluspor ve Ankaraspor maçlarında kesinlikle galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maçların şakası yok

Ege'de iki şok yenilgi alan Bursaspor'da milli maç arası öncesi üst sıralardan kopmamak için alarm verildi

ERKAN KAMAT'TAN TAM DESTEK

Bursaspor'da Ege deplasmanında üst üste oynanılan Menemenspor ve Akhisarspor maçlarının kaybedilmesi camiada moralleri bozarken, başkan Erkan Kamat'ın teknik direktör Mustafa Er'le baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği, ardından Mustafa Er'in de oyuncularıyla toplantı yaptığı öğrenildi. Başkan Kamat'ın teknik direktör Mustafa Er'e kendisine güvenlerinin tam olduğunu söylediği ve özellikle sosyal medyadan gelen eleştirilere kulak asmamasını, sadece işine odaklanmasını istediğini söylediği kaydedildi.

İZLERİ SİLMEK TAKIMIN ELİNDE

Başkan Erkan Kamat'ın desteğini alan teknik direktör Mustafa Er'in de oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıda iki yenilginin izlerini yine kendilerinin sileceğini söylediği belirtildi. Milli ara öncesi Boluspor ve Ankaraspor maçlarını kazanmak zorunda olduklarını futbolcularına aşılayan Mustafa Er'in ligde sıkıntı yaşayan iki rakibin de Bursaspor'a karşı çok istekli oynayacaklarını söylediği, işi zora sokmamak adına maçlarda tüm enerjilerini ve konsantrasyonlarını sahaya yansıtmaları gerektiğini dile getirdiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.