Hava Durumu

Bu nasıl sevgi?

Konya'da arkadaşlık teklifini reddeden üniversiteli genç kızı asitle yakan asker kaçağı şahıs, tutuklu bulunduğu askeri cezaevinden genç kızın evine tehdit içerikli mektup yolladı. Zanlı mektubunda, "35 yaşında serbestim. Tam tecrübeye ulaştığım yaşta intikamım kaldığı yerden devam" diye yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu nasıl sevgi?

Olay, 1 Ekim 2012 tarihinde Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu'nda meydana gelmişti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencisi olan Ş.S. (20), arkadaşlık teklifini kabul etmediği asker kaçağı İsmail B. (26) tarafından merdiven boşluğunda üzerine asit dökülerek yakıldı. Kıyafetleriyle birlikte vücudunun büyük bölümü yanan Ş.S. ile kendisine yardım ederken yaralanan arkadaşı T.K, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna temas eden asit nedeniyle yaralanan T.K, tedavisinin ardından 10 gün rapor alarak taburcu edilmişti. Sırt bölgesi başta olmak üzere vücudunun büyük bölümünde derin yanıklar oluşan Ş.S. ise Plastik Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındı.

"Hayatım karardı"
Aradan geçen günlere rağmen vücudunda asitten kaynaklanan yanma devam eden Ş.S, çektiği acı nedeniyle zor günler geçiriyor. Eğitimi yarım kalan ve psikolojisi bozulan Ş.S'nin, kendisine refakat eden annesine çektiği acılardan dolayı "Ölmek istiyorum" dediği öğrenildi. Şu ana kadar üç ameliyat geçiren Ş.S'ye, sürekli ilaç veriliyor. Bir kaç önemli ameliyat daha geçirecek olan genç kızın hastanede yaklaşık bir ay daha kalacağı bildirildi. Mektup ve yaşadığı olay nedeniyle hayatının karardığını ifade eden Ş.S, "Uğradığım saldırıdan sonra eğitimim yarım kaldı. Şu an çok kötüyüm. Asit yanıkları devam ettiği için canım çok yanıyor. Hayatım karardı, acılara dayanmak zor. Kendimin ve ailemin can güvenliği tehlikede. Şu an tek isteğim sağlığıma kavuşmak" diye konuştu.

Cezaevinden tehdit mektubu
Saldırı günü okuldaki erkek öğrenciler tarafından etkisiz hale getirildikten sonra polislere teslim edilen İsmail B. ise, "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Daha önce karıştığı bazı suçlardan dolayı infazının bulunduğu öğrenilen İsmail B., asker kaçağı olduğu için Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı Mamak 1. Sınıf Askeri Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi. Askeri cezaevinde tutulan İsmail B.'nin, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü'nde bir yıl okuduktan sonra okulunu terk ettiği öğrenildi. Genç kızı asitle yakmakla yetinmeyen İsmail B., hastanede zorlu tedavi süreci devam eden Ş.S'nin evine tehdit içerikli bir mektup yolladı. Mektubunda hayattaki tek amacının genç kız olduğunu yazan İsmail B., Ş.S'nin kardeşlerinin isimlerini de zikrederek sıranın onlara geleceği imasında bulundu.

İsmail B. mektubunda, "Bu sefer cezamın hepsini bitirip çıkacağım. Zaten çoğu af paketleriyle düşmüş. Bir bu son saldırı kalmış, o da savaş çıkarsa düşer diye düşünüyorum. Diyorum ki 26 yaşındayım. 35 yaşına kadar devletin benle derdi neyse görsün. 35 yaşında serbestim. Tam tecrübeye ulaştığım yaşta intikam kaldığı yerden" diye yazdı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.