Hava Durumu

Bu nasıl vicdansızlık! Önce İzmir sonra Antalya

Türkiye'nin iki farklı şehrinde vicdanları sızlatan iki haber... İzmir'in Çiğli ilçesinde bir taksinin sokakta yatan köpeği ezerek geçmesi, güvenlik kameralarınca görüntülendi. Antalya'dan gelen fotoğraf ise hayvanseverleri isyan ettirdi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu nasıl vicdansızlık! Önce İzmir sonra Antalya

İzmir Çiğli'de bir taksi sokakta yatan köpeği ezdi.

Alınan bilgiye göre, bir taksi, sokaktan geçerken, yolda yatan bir köpeği ezdi.

Köpek can çekişirken aracından inmeyen taksi sürücüsü, diğer köpeklerin havlamaları arasında sokaktan geçişine devam etti.

Olay anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

YAVRU KEDİ, BACAKLARI VE KUYRUĞU KESİK OLARAK ÖLÜ BULUNDU

Antalya'da yavru kedi, bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde ölü bulundu. Hayvanlara yapılanlar yüzünden geceleri gözüne uyku girmediğini belirten hayvansever Fatma Ranta Kahile, konuyu polise bildirdiklerini, savcılığa şikayetçi olacaklarını söyledi.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Tesisler Caddesi'nde bulunan sitenin önünde meydana geldi. Sokak hayvanlarını beslemek için evden çıkan hayvansever Fatma Ranta Kahile, bir sitenin ön tarafında kaldırımda, henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce bacakları ve kuyruğu kesilerek öldürülmüş kedi yavrusu buldu. Önce hayvan polisini ve daha sonra belediye ekiplerini arayan Kahile, şikayetçi oldu.

Hayvanlara yapılanlar yüzünden geceleri gözüne uyku girmediğini söyleyen Fatma Ranta Kahile, "Her sabah evimden çıkıp, sokaktaki hayvanları besliyorum. Sabah yine buradaki hayvanları beslemek için geldiğimde kedi yavrusunun kaldırımda yattığını fark ettim. Yakından baktığımda bacakları ve kuyruğunun olmadığını gördüm. Bunun birileri tarafından özellikle kesilmiş olduğunu tahmin ediyoruz. Çünkü bir hayvan yapsa belli olur. Bunu yapan insan olamaz. Yeter artık, kötü ellerini hayvanların üzerinden çeksinler" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.