Hava Durumu

Bu neyin vedası! Josue mi Fernandao mu?

Bursaspor’un Porto’dan kiraladığı Portekizli futbolcu Instagram hesabından Fernandao ile olan sevinç fotoğrafını paylaşırken, adeta veda gibi bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2015 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2015 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu neyin vedası! Josue mi Fernandao mu?
HER ZAMAN ZEVK

Josue Pesquera, dün Instagram hesabından veda niteliğinde bir mesaj yayınladı. Bursaspor’un Porto’dan kiraladığı genç oyuncu, Fernandao ile olan sevinç fotoğrafını paylaşırken, mesajında; “Senin gibi bir yetenekle oynamak, seninle antrenman yapmak ve seninle komşu olmak benim için zevktir. Her zaman kalbimde yerin olacak şişko kardeşim benim” diye yazdı. 

SIRADA KUPA VAR

Fernandao’nun gol krallığını da kutlamayı ihmal etmeyen Josue; “Gol krallığını kutluyorum. 22 gol atmak her yiğidin harcı değil ve eminim bugün (dün) birkaç tane daha atacaksın. Şimdi sırada bu harika sezonu güzellikle noktalamak için yalnızca çarşamba günü kupayı kaldırmak kaldı” ifadesini kullandı. Bu veda niteliğindeki mesaj kafalarda soru işareti bıraktı. 


Josue instagramdaki mesajını Bursa Hakimiyet muhabiri Barış Yalım’ın objektifine yansıyan fotoğrafla yayınladı. İkili Akhisar Belediyespor maçındaki golün ardından bu şekilde sevinmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.