Hava Durumu

"Bu olaylardan sonra sütüm kesildi"

Oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla televizyonda izlediği mülteci videolarının kendisini nasıl etkilediğini satırlara döktü.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2020 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2020 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bu olaylardan sonra sütüm kesildi"

Seda Bakan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Eşi Ali Erel ve kızı Leyla birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair bol miktarda paylaşıma imza atan Bakan, bu defa son derece duygusal satırlara imza attı.

"BİTSİN BU KABUS"

Türkiye'nin aldığı karar sonrasında sınır kapılarına hücum eden mültecilerin yaşadığı kötü olaylara tanıklık eden Bakan, Instagram hesabından şu satırları paylaştı:

"Küçükken anneanneme geceleri ruhlardan hep korktuğumu söylerdim. Anneannem de bana; "Korkma, duanı et yat kızım. Ruhlardan değil insanlardan kork" derdi. Anlamazdım neden öyle dediğini... Büyüdüm. Anladım ki farklıydı herkes. İyiler kadar kötü insanlarda vardı hem de ne kötüler... Hayalimizin, zihnimizin kabul etmeyeceği kadar kötüler... Son zamanlarda bu kötü insanların yaptığı olaylar, şehitlerimiz ve aileleri beni darmadağın etti.. Bebeğime 7/24 süt veren bi anneyim. Bu olaylardan sonra sütüm kesildi. Mesele benim hayatım değil ve belki benim sütüm geri gelir ama gidenleri kimse geri getiremez! Dağılan aileleri kimse geri toplayamaz... Ve son olarak az önce izlediğim mülteci kardeşlerimizin videoları beni yine mahvetti. Bi anne olarak kendi bebeğim kadar bebekleri o botlarda sırıl sıklam, aç sususuz gördükçe elim ayağım terliyor, kendime gelemiyorum. Bir an önce bitsin bu kabus..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.