Hava Durumu

Bu parkta eski Bursa kültürü canlandırılacak

Yıldırım Belediyesi'nin Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm alanında yapımını tamamladığı parkta meyve ağaçlarıyla eski Bursa kültürü canlandırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu parkta eski Bursa kültürü canlandırılacak

Mevlana-Ulus mahallelerine 3 bin 362 metrekarelik park kazandırıldı. Bölgede inşaatı süren konutların sosyal alanlarla destekleyeceklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Fiziki dönüşümü gerçekleştirdiğimiz Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm alanındaki bu parkla vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükselmesine katkı sağlayacağız. Diktiğimiz meyve ağaçlarının dallarından çocuklarımız meyve koparıp yiyecek. Eski bir kültürü yeniden yaşatacağız" dedi.
Edebali, "Yıldırım'ı geleceğin yaşanabilir şehri yapmak için 7/24 çalışıyoruz. İlçemizde devam ettirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarında maksadımız o bölgede yaşayan insanlarımızın gönül rızasıyla yeni, modern ve güvenli binalarda ikamet etmelerini sağlamak. İlçemizde fiziki dönüşümü sosyal dönüşümle tamamlıyoruz. İlçede yürüttüğümüz bütün kentsel dönüşüm projelerinde olduğu gibi bu bölgemizde de insanlarımızın refah seviyesini artırma anlayışıyla hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.