Hava Durumu

Bu şampiyonluk unutulmaz!

Başkan Sezer Sezgin ve Başantrenör Arda Vekiloğlu, Genel Menajer Nedim Yücel ve şampiyon kadrosuyla geçtiğimiz sezon Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Frutti Extra Bursaspor şampiyonluğun yıl dönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu şampiyonluk unutulmaz!

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk yılı olan Frutti Extra Bursaspor, Koronavirüs salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde Bursasporluların ve basketbolseverlerin yüzlerini güldürdü. Yeşil Beyazlılar, tam 1 yıl önce tarih yazdıkları şampiyonluk hikayesini sosyal medya hesabından paylaşarak, taraftarını o güne götürerek yüzleri gülümsetti. Geçtiğimiz sezon Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkan Potanın Timsahları'nın bu başarısı hafızalara altın harflerle yazılmıştı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bursa'yı Basketbol Süper Ligi'nde TOFAŞ ile birlikte temsil eden 2. takım olan Frutti Extra Bursaspor, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şampiyonlukta ses getiren haberlere de yer verdi. Yeşil beyazlılar, yayınladıkları videoya, '' Çekirge'de başlayan serüven Süper Lig'e taşındı. Şampiyon Bursaspor Basketbol! Potanın Timsahları Türkiye Basketbol Ligi'nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve kuruluşunun 5. yılında Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.'' İfadelerini not düştü. Paylaşılan video kısa süre içerisinde taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.