Hava Durumu

Bu sevinç sürsün!

Bursaspor milli maç arası sonrası bugün sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar Adanaspor'u ağırlayacak. Bursa'daki son iki maçını kaybetmeyen Mustafa Er ve öğrencileri karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Saat 16.00'da başlayacak mücadele TRT Spor ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sevinç sürsün!

Bursaspor'la Adanaspor arasında oynanacak kritik maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekrana gelecek. Maç öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla mücadelenin detayları izleyenlere aktarılacak.

ARA SONRASI KRİTİK RANDEVU

Merakla beklenen gün geldi çattı. Milli maç nedeniyle liglere verilen ara bugün sona erdi. Son maçında deplasmanda Ankaraspor ile 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrılan Bursaspor, Adanaspor'u konuk edecek. Yeşil Beyazlılar'ın rakibiyle zorlu mücadelesi saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek. Kritik maç TRT Spor ve BeIN Sports Max1 kanallarından ekranlara gelecek.

GALİBİYETE ŞARTLANDILAR

Milli maç arasında çalışmalarını Bursa'da sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er sahalarında kaybetmek istemediklerini açıkladı. Oyuncularını galibiyete şartlayan genç teknik adam üst sıralardan kopmama adına bu maça büyük önem veriyor. Gol yollarında sıkıntı çekmeyen Yeşil Beyazlılar savunma zaafını ortadan kaldırıp maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

SKOR ONLARIN İŞİ

Bu sezon lider Tuzlaspor ile ligin en çok gol atan takımı unvanını elinde bulunduran Bursaspor'da tüm gözler Ali Akman ve Burak Kapacak'ta olacak. Ali Akman şu ana kadar 7 gol bir asistlik performans sergilerken, Kapacak 4 gol 3 asiste imzasını attı.

22 YILLIK HASRET

Bursaspor'la Adanaspor bugünkü maçla birlikte birbirlerine 57'inci kez rakip olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda Bursaspor'un galibiyetlerde rakibine 31'e 11'lik üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor evinde 22 kez galip gelirken, Adanaspor Bursa'daki son galibiyeti 22 yıl önce 1998'de 4-1'lik skorla elde etti.

ADANA'DA KOVİD ŞOKU

Bursaspor'un rakibi Adanaspor'da maç öncesi prosedür gereği yapılan Kovid-19 PCR testinde üç futbolcuda pozitif sonuç elde edildi. Oyuncular Sağlık Bakanlığı ve TFF Sağlık Kurulu'nun izolasyon kuralları çerçevesinde karantinaya alındı. Turuncu Beyazlılar Bursa'ya üç eksikle geldi.

21 GÜN SONRA SAHADALAR

Ligde geride kalan haftalarda her iki ekip de benzer bir performans sergiledi. 9 maçında 11 puana sahip olan Bursaspor, 11'inci basamakta haftaya girdi. Adana temsilcisi ise, bir maçı eksik olmasına karşın Yeşil Beyazlılar'ın bir puan ve bir basamak üzerinde yer alıyor. Menemenspor ile oynayacağı maç ertelenen Adanaspor, bugünkü mücadele ile birlikte ligde 21 gün aranın ardından maça çıkacak.

TOKAT'LA TEK GALİBİYET

Bursaspor'la Adanaspor arasındaki maçı Serkan Tokat yönetecek. Tokat bugüne kadar Bursaspor'un 3 maçında düdük çaldı. Tokat yönetiminde Yeşil Beyazlılar bir galibiyet, iki yenilgi elde etti. Adanaspor Tokat'ın yönettiği 2 maçı da kazanamadı.

İSMAİL KART SINIRINDA

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ile birlikte çapraz bağları kopan Vefa Temel Adanaspor'a karşı forma giyemeyecek. Geçirdiği ameliyatın ardından antrenmanlara başlayan Ramazan Keskin'in durumu belirsizliğini koruyor. Yeşil Beyazlılar'da İsmail Çokçalış kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

MUSTAFA ER ADANA'YA KAYBETMİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er teknik direktör unvanıyla Adanaspor'un ilk kez karşısına çıkacak. Genç teknik adam futbolculuğu döneminde Yeşil Beyazlı formayla Turuncu Beyazlılara karşı 7 maçı da kaybetmedi. Profes-yonel futbol kari-yerinde 4 golü bulunan Mustafa Er'in bunların ilkini ve toplamda ikisini Adanaspor'a atması dikkat çekti.

BURSASPOR

Deniz Aydın
İsmail Çokçalış
Aykut Akgün
Furkan Emre Ünver
Onur Atasayar
Burak Altıparmak
Emirhan Aydoğan
Kerem Şen
Burak Kapacak
Batuhan Kör
Ali Akman
T.Direktör: Mustafa Er

ADANASPOR

Goran Karacic
Isaac Donkor
Furkan Şeker
Hakan Çinemre
Canberk Dilaver
Adolphe Belem
Atalay Babacan
Celil Yüksel
Ömer Çiçek
Ismail Raiyan
Ognjen Ozegovic
Teknik direktör: Y. Murat Ceylan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.