Hava Durumu

Bu sözleri genç kadını tecavüze uğramaktan kurtardı!

Çin'de Vuhan kentinden 3 saatlik uzaklıktaki Jingshan kentinin dış mahallelerinden birinde evine zorla giren kişi tarafından tecavüz edilmek istenen talihsiz kadın, "Virüs bulaştı, kendimi karantinaya aldım" diyerek kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sözleri genç kadını tecavüze uğramaktan kurtardı!

Çin'de bir kadın, evine zorla giren bir kişinin tecavüzünden, yeni tip koronavirüs bulaştığını söyleyerek kurtuldu.

"VİRÜS BULAŞTI, KENDİMİ KARANTİNAYA ALDIM"

25 yaşındaki şüpheli Xiao, Cuma günü yeni tip koronavirüsün ortaya çıktığı Vuhan kentinden 3 saatlik uzaklıktaki Jingshan kentinin dış mahallelerindeki bir eve girdi. Evde tek başına olan kadına tecavüze kalkıştığında, kadının "Vuhan'dan yeni döndüm ve virüs bulaştı. Bu yüzden evde kendimi karantina altına aldım" sözleriyle karşılaştı.

AĞZINI KAPATARAK ÖKSÜRDÜ

İsmi "Yi" olarak açıklanan kadının, boynunu sıkan saldırganı itmeye çalışırken, hastalığın bulaştığına ikna olması için aynı zamanda ağzını kapatarak öksürdüğü öğrenildi. İkna olan saldırgan sonunda korkarak evden kaçtı, ancak Yi'nin 3.080 yuan (440 dolar) parasını da çaldı.

POLİS ARAMA BAŞLATTI AMA...

Yi'nin olayı polise haber vermesinin ardından, polis mahallede arama başlattı. Yetkililer, mahalle sakinlerinin hepsinin koronavirüsten korunmak için maske takmaları nedeniyle saldırganı yakalamanın zor olduğunu belirtti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili soruşturma devam ederken tecavüz zanlısının babasıyla birlikte Pazartesi günü polis merkezine giderek suçunu itiraf ettiği ve ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.