Hava Durumu

Bu tabloya yakışan kongre olsun

Bursaspor, Türk futbol tarihinde devrim yaptığı günde kritik bir Genel Kurul yaşayacak. Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan, başkanlık için kıyasıya bir yarışa girecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2015 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu tabloya yakışan kongre olsun
SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK

Bursaspor Kulübü’nün 51'inci Olağan Genel Kurulu, çoğunluk aranmaksızın yeni hizmete giren 7500 seyirci kapasiteli Nilüfer Spor Salonu’nda yapılacak. Saat 15.00’te başlayacak kongrede Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan başkanlık için birbirleriyle yarışacak. 30 Nisan’da başkanlık için müracaat eden Murat Yanıklar ve Mesut Mestan adaylıktan çekilmişti. 

ŞAMPİYONLUĞUN GELDİĞİ GÜN

Bugünün tarihi Genel Kurul için büyük önem taşıyor. Ancak kongreden daha önemlisi Bursaspor’un Türk futbol tarihine damgasını vurduğu tarihin olması. Yeşil Beyazlılar bundan tam 5 yıl önce 16 Mayıs 2010’da Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşıp, adeta bir devrime imza atmıştı. Camianın genel beklentisi şampiyonluk yaşanan tabloya uygun bir kongrenin ve kazananın Bursaspor olması yönünde.  

Renkler belli​

Bursaspor’un başkan adaylarının oy pusulasındaki renkleri daha önce geçici listelerin verildiği dönemde belirlenmişti. Recep Bölükbaşı yeşil üzerine beyaz, Timur Noyan lacivert üzerine beyaz, Cüneyt Özkan da beyaz üzerine yeşil yazılı pusulalarla yarışa girecek. 

Kongre Nilüfer’de

Bursaspor’un 51. Genel Kurulu Nilüfer Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Saat 15.00’te başlayacak olan olağan genel kurulda Bursaspor Kulübü’nün 5297 üyesinden 3968'i oy kullanabilecek. Yönetmelik gereği yeni üye olan 1030 kişi oy veremeyecek. 299 kişinin ise üyelikleri askıda bulunuyor. Bu üyelerin durumu ise kongrede karara bağlanacak. 

Üyelere özel otobüs

Nilüfer Spor Salonu'nda ilk kez yapılacak genel kurul için üyelere otobüs tahsis edildi. 14.30-17.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu'ndan kalkacak otobüslerle üyelerin genel kurula ulaşımı sağlanacak. 

İŞTE ADAYLARIN LİSTELERİ

Recep Bölükbaşı’nın yönetim kurulu listesi

Hasan Gülayan, Nihat Sapan, Mustafa Oran, Kemal Güler, Necmettin Kocaman, Hüseyin Akdemir, Ali Turan, Faruk Bakgör, Osman Malakçı, Halil Özyürek, Konur Alp Yeşil, Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan, Mustafa Vardar 

Timur Noyan’ın yönetim kurulu listesi

İlhan Uslu, Sami Bilge, Sinan Topuk, İlyas Acar, İsa Altıkardeş, Hasan Erdem, Fevzi Çağlayan, İlyas Kocaefe, Adem Sakarya, Ahmet Ulutaş, Levent Karakoç, Coşkun Yavuz, Kemal Tığoğulları, Yahya Bahadır

Cüneyt Özkan’ın yönetim kurulu listesi

Necati Özensoy, Sinan Çavun, Murat Çalıkapan, Serkan Sılacı, Ömer Keskin, Tolga Şar, Mesut Torun, Mesut Günal, Uğur Bükümcü, Birol Çil, Erdem Afacan, Ersoy Horoz, Ferhat Daysalı, İsmail Yurtoğlu 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.