Hava Durumu

'Bu taraftar Süper Lig'de sevinmeli'

Yeşil Beyazlı taraftarlarla arasında sıkı bir bağ oluşan Yevgen Seleznov, "Taraftarın elde ettiğimiz galibiyetten dolayı ne kadar çok mutlu olduğunu gördüm. Ve bu taraftarımız bizimle birlikte Süper Lig'de sevinmeyi hak ediyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bu taraftar Süper Lig'de sevinmeli'

TAKIM GÜVEN KAZANDI

Bursasporlu Yevgen Seleznov Sönmez Medya'ya konuştu. Balıkesirspor galibiyetinin sadece bu dönem için değil gelecek açısından da büyük önem taşıdığını belirten deneyimli golcü, takımın yeniden eski kimliğine kavuştuğunu söyledi. Seleznov, "Aldığımız bu üç puan bizim için çok önemliydi. Bir süredir maç kazanamıyorduk. Ve ben son üç maçtır gol atamıyorum. Kendimize gelmemiz, yeniden kendimizi bulmamız, yeniden güven kazanmamız açısından da bu galibiyet çok değerli. Bildiğiniz gibi son haftalarda hakemlerden yana şanssızdık ve hakemler bizim maçlarımızda bazı hatalar yapı- yordu. Ama bunların hepsi hayatın içinde var. Bizim bir geri dönüşe ihtiyacımız vardı. Ve biz bu geri dönüşü bugün burada başardık." ifadelerini kullandı.

ŞANS YANIMDA OLMALI

Performansını değerlendirmesinin yanlış anlaşılabileceğini dile getiren Seleznov, "Performansım hakkında konuşmak bana göre bir şey değil. Teknik direktörüm ve taraftarımız değerlendirmeli. Forvet oyuncuları elbette gol atma durumundalar. Belki gol atamadım ama takım için mücadele ettiğim kanısındayım. Bu da çok önemli ve değerli benim için. Önümüzdeki maçlarda gol atmak için daha çok çalışacağım. Biraz da şans yanımda olmalı." dedi. Taraftara verdiği destekten dolayı teşekkür eden Ukraynalı golcü, "Bundan sonrası için tek düşüncem üç puan almak. Çünkü Balıkesir'de taraftarın elde ettiğimiz galibiyetten dolayı ne kadar çok mutlu olduğunu gördüm. Ve bu taraftar bizimle birlikte Süper Lig'de sevinmeyi hak ediyor." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.