Hava Durumu

BUDO rekor kırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa-İstanbul arasında konforlu ve ekonomik ulaşım imkanı sağlanması amacıyla kurulan BUDO’nun 1 milyonuncu yolcusu, İstanbul Kabataş iskelesinden 12.00’da hareket eden feribotla gelen Oya Erenulu oldu. Erenulu, Mudanya İskelesi’nde çiçeklerle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2014 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2014 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUDO rekor kırdı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BURULAŞ bünyesinde kurduğu Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ile vatandaşlar, Bursa ve İstanbul arasında konforlu, kaliteli ve ekonomik ulaşım imkanından yararlanıyor. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle çoğu zaman ek feribot seferleri düzenleyerek hizmete devam eden BUDO, 1 milyonuncu yolcusunu Bursa’da karşılamanın mutluluğunu yaşadı. İstanbul

Kabataş’ta bulunan BUDO iskelesinden saat 12.00’da hareket eden feribotta yolculuk yapan Oya Erenulu isimli 1 milyonuncu BUDO yolcusu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek BUDO’dan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1 milyonuncu yolcuyu karşılamak için Mudanya’daki BUDO iskelesine gelen BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, BUDO’nun sunduğu hizmetlerden vatandaşlar nezdinde olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek, farklı destinasyonlar da eklenerek bu çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi. 1 milyon yolcuya ulaşmalarının önemine değinen Fidansoy, “Vatandaşların yüzleri gülmese BUDO’ya bu kadar rağbet göstermezlerdi. Bu hizmetlerde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çiçeklerle karşılanan 1 milyonuncu yolcuya ayrıca 4 adet BUDO yolcu bileti hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.