Hava Durumu

Buffon için Beşiktaş iddiası

Beşiktaş'ın efsane İtalyan kaleci Gianluigi Buffon'a transfer teklifi yaptığı ve 5'ten fazla kulübün devrede olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buffon için Beşiktaş iddiası

Beşiktaş, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek kadro için çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş'ın efsane İtalyan kaleci Gianluigi Buffon'a transfer teklifi yaptığı ve 5'ten fazla kulübün devrede olduğu iddia edildi.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre Buffon, biri Beşiktaş'tan olmak üzere 5'in üzerinde farklı kulüpten transfer teklifi aldı. 43 yaşındaki İtalyan kalecinin eski kulübü Parma'ya dönmeye çok yakın olduğu ifade edildi.

BUFFON, PARMA'YA MI DÖNECEK?

Kariyer yolculuğuna Parma ile başlayan Gianluigi Buffon, eski kulübüne geri dönmek ve yeni sezon için belirlenen iddialı projeye katkı sağlamak istiyor. 26 yıl önce formasını terletmeye başladığı Parma ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan Buffon, gelen birçok transfer teklifine rağmen yuvasına dönmeye hazırlanıyor.

1994 yılında Parma altyapısından A Takım'a yükselen Buffon, Parma'da 7 yıl, Juventus'ta ise 17 yıl oynadıktan sonra 2018 senesinde PSG'ye imza atmıştı. 2 sezon önce Juventus'a dönen Buffon'un sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.