Hava Durumu

Bülent Arınç'a büyük şok! Damadı FETÖ'den tutuklandı

Bülent Arınç'ın gözaltına alınan damadı Ekrem Yeter tutuklama istemiyle Sorgu Hakimliğine sevk edildi. Yeter için tutuklama kararı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç'a büyük şok! Damadı FETÖ'den tutuklandı

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'daki evinde gözaltına alındı. Ekrem Yeter dahas oran tuutklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

DAMAT TUTUKLANDI

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in hakimlik sorgusu az önce tamamlandı. Yeter, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARINÇ "SEVİNÇLE BEKLİYORUM" DEMİŞTİ

Damadının FETÖ soruşturmasından gözaltına alınmasının ardından Arınç, "Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" dedi.

AKADEMİSYENLİKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

FETÖ ile mücadele kapsamında OHAL çerçevesinde yayımlanan 2 Eylül 2016 tarihli 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitelerde, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve kamuda çok sayıda kişi meslekten ihraç edilmişti. İhraç edilenler arasında Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter de vardı. Ekrem Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda 'doçent' olarak görev yapmaktaydı.

DEMOKRASİ NÖBETİNDEN FOTOĞRAF

Ekrem Yeter, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine katılmış ve fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.