Hava Durumu

Bülent Arınç Bursa'da

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2014 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2014 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Arınç Bursa'da

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 20.30 sıralarında uçakla Yenişehir Havaalanı'na indi. Pazar gününe kadar Bursa temaslarını sürdürecek olan Arınç'ı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri karşıladı. Bir grup bayanın çiçek takdim ettiği Bülent Arınç'ı havaalanı dışında Yenişehirli vatandaşlar alkışlarla karşıladı. Arınç, vatandaşların yanına giderek, selamlaştı ve bir süre sohbet etti.

ARINÇ 3 GÜN BURSA'DA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, pazar gününe kadar Bursa'da çeşitli temaslarda bulunacak. Cuma günü RUMELİSİAD’ın organize ettiği Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesinin açılışına katılacak olan Arınç, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yolun açılışına katılacak. Ardından Gemlik'te seçim bürosu açılışına ve Gemlik Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma törenine gidecek Arınç, akşam yemeğinde ise Gemlik'te muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.
Cumartesi günü Marmarabirlik ziyareti ile güne başlayacak olan Arınç, Karacabey'de yanması sonucu restore edilen Karacabey Ulu Camii'nin açılışını da yapacak. Karacabey’deki seçim bürosu açılışını gerçekleştirecek Arınç, Ulucami’deki Anadolu'da klasik sanatlar sergisini gezecek.

Arınç, son olarak pazar günü Osmangazi Belediyesi'nin yaptırdığı Demirtaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.