Hava Durumu

Bülent Ersoy'a Bursa'da şok! Minik bebek bir anda...

Müziğin divası Bülent Ersoy, Bursa’da özel bir restoranın açılışına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bülent Ersoy'a Bursa'da şok! Minik bebek bir anda...
Bülent Ersoy, Bursa’da eski bir arkadaşının işleteceği Kültürpark’taki restoranın açılışına katıldı. Diva, restorana alkışlar eşliğinde girerken hayranları divaya çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.



Sempatik ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken diva, yaptığı esprilerle açılıştaki hayranlarını defalarca güldürdü. Davetlilerden arasında kendisine ayrılan özel koltuğa oturan sanatçı, gazetecilerin ve hayranlarının kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Kendisinin Bursalı olduğunu hatırlatan Ersoy, "Bugün buraya yakın bir arkadaşımın restoranının açılışına katılmak için geldim. Bursa'da olmaktan çok keyif alıyorum. Burada çok güzel anılarım var ve çok güzel şeyler yaşadım" dedi.



Sohbetin devam ettiği sırada kendisine eşlik eden ve aynı zamanda programın sunuculuğunu yapan Okay Karacan kendisinin 2 aylık bebeğini Ersoy'un yanına getirdi. Bu sırada küçük bebek Ersoy'un saçını çekti. Babasının bebeğine müdahale etmesine engel olan Ersoy, "Bırakın istediği kadar çeksin" diyerek karşılık verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.